Valuta:

Verzenden & retouren

Verzenden & retouren


Wij bieden snelle verzending naar de hele world.No verkoop belasting, de beste service, Welkom op deze site verzamelen en vertel je vrienden en familie, gelukkig winkelen!

 

Over het algemeen de levertijd is ongeveer 3-7 werkdagen. Bestellingen worden binnen 48 uur worden verzonden, zodra uw bestelling is verzonden, onze klantenservice zal mail met volgnummers aan u. Als je niet krijgen geen informatie is over uw bestelling, neem dan gerust contact met onze klantenservice. Zullen we controleren.


Bestellingen kunnen worden uitgesteld om redenen:


1. "Bill To" en "Ship to" adressen zijn niet hetzelfde.

2. Product stroom niet op voorraad is.

3. Orde is in afwachting van een credit goedkeuring en verificatie.


Terugkeer en Exchange-beleid


Als groothandel en detaillist, het is ons bedrijf op de lange tijd zakelijke relatie met klanten te onderhouden.

Ik hoop dat je kan begrijpen dat we accepteren alleen rendement voor uitwisseling of terugbetaling om de volgende redenen:

1. Verzenden fouten

2. Beschadigde artikelen

3. Ontevredenheid (zie details)


Over "Ontevredenheid", laten we verandering grootte of uitwisseling andere stijl: binnen 3 dagen, vergeet dan niet om ons uw naam en order ID wanneer u wilt andere maat of kleur te wisselen. als de ander item prijs hoger is, moet u de extra vergoeding te betalen en hebben ook te restocking fee, verzendkosten te betalen door de Western Union betaling. Als terugkeer item, verzendkosten, restocking fee en een 15% niet-terugbetaalbare credit card betaling wordt afgetrokken van het kredietbedrag.


Bestelling annuleren Beleid


Als u wilt uw bestelling te annuleren, kunt u contact opnemen met onze klantenservice na je bestelling binnen 6 uur, voordat punt niet levering. Zo jammer dat we niet om wanneer het schip ze uit kunnen annuleren. Dank u voor uw begrip. Als je erop staat uw bestelling te annuleren, neem dan alstublieft onze terugkeer beleid. 15% niet-terugbetaalbare credit card betaling wordt afgetrokken van het kredietbedrag.


Let op:


1. Alle ruilen of retourneren van producten, moeten hun oorspronkelijke staat niet gedragen, gewijzigd of gewassen te houden, met aangehechte alle tags.

2. U moet contact met ons klantenservice binnen 3 dagen wanneer u uw item.


Hoop dat we kunnen begrijpen elkaar. Heeft u vragen dan kunt u ons mailen; we zal aanwezig zijn om alle zaken en samen met u werken om het op te lossen.